Det finns över 500 campingplatser att välja mellan i det svenska grannlandet Danmark. De flesta campingplatserna ligger nära havet i härliga, natursköna områden.

Feddet campingImage result for Campingplatser i Danmark

En av Danmarks bästa campingplatser är Feddet camping i Faxe, som ligger i de sydöstra delarna av landet mellan Köpenhamn och Rödby. Denna fyrstjärniga camping har av gäster beskrivits som ett campingparadis. Här finns en underbar strand längs hela campingen, kryddat med restauranger, pooler, lekland för barnen och platser för minigolf. Det är en lyxig camping med något för alla!

Poul Eeg camping

I den pittoreska sommarpärlan Skagen finns bland annat Poul Eeg camping som rankas som en av de främsta campingplatserna i området på olika jämförelsesidor. Detta är en prisvärd plats att campa på och som erbjuder allt du behöver för en perfekt semesterresa i Skagen. Det är dessutom nära in till Skagens centrum med allt vad det innebär!

Skiveren camping

Den kanske bästa campingen i Nordjylland är Skiveren camping i Ålbæk, som ligger en bit från Skagen. Campingen är fyrstjärnig och mycket uppskattad bland gästerna. Campingen är belägen vid havet alldeles intill en fantastisk sandstrand och därför finns stora möjligheter till sol, bad och avkoppling. Det finns även lekplatser för barnen samt ett sportcenter med bland annat minigolf.

Vejers strand camping

Längs Danmarks västkust ligger staden Varde, som är något av ett semesterparadis. Här finns trestjärniga Vejers strand camping, som är en mycket populär camping för alla åldrar och smaker. Campingplatsen ligger alldeles intill alla strandens sanddynor och det är bara att springa ut för att ta sig ett dopp. Här finns även aktiviteter och lekplatser för barnen. Dessutom är det nära in till Vardes centrum med allt vad det innebär! Passa även på att besöka Blåvandshuk som är landets västligaste punkt.

Sammanfattningsvis kryllar det av vackra campingplatser i Danmark. Varför inte ta turen över Öresundsbron för din nästa campingsemester?