Camping nära till Enköping

Det finns många fina platser att campa på i Sverige och den som har bil och husvagn kan smidigt ta sig runt i landet. En sådan plats som man gärna besöker för att campa, kanske tillsammans med barn i en familj, ligger i södra Sverige. Närmare bestämt i Enköping som inte direkt är en stor eller känd stad, men som är en pärla som förtjänar ett besök.Image result for Camping nära till Enköping

I Enköping så kan man bo på campingplatsen som ligger vid Bredsand och sova gott. En lugn och trevlig campingplats som erbjuder fina möjligheter till badande. Det går att campa på vanligt manér men man kan också hyra en liten stuga och ännu ovanligare för en campingplats än stugor, som är rätt vanliga trots allt, är att man också kan välja att bo i ett vandrarhem. Man har cykelavstånd till den gemytliga småstaden Enköping. Och vill man besöka Stockholm så tar det runt en timme med bil att åka dit. I Stockholm finns det förstås hur mycket som helst att göra, som till exempel att besöka Gröna Lund, vilket är ett riktigt roligt nöjesfält.

Om man hellre stannar och dröjer sig kvar vid Enköpings lilla campingplats Bredsand så hittar man ett och annat som man kan hitta på där också. För den som gillar att vandra i skog och mark ute i naturen så bör man verkligen inte missa den magiska Upplandsleden som är väldigt vacker. En skogsled som man vandrar på och verkligen hamnar nära naturen. Det går även att ta sig ett skönt bad i Mälaren, som ju som de flesta nog redan känner till är Sveriges tredje största sjö, näst efter Vättern och Vänern.

På själva campingplatsen Bredsand så kan man bada men också njuta av fin sjöutsikt och till och med bada bastu, vilket ju kan vara trevligt för vissa om man gilla att svettas en massa. Andra klarar sig utan det. Golfbanor finns också i regionen.

ADD YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *