Camping i närheten av Karlskrona

Image result for Camping i närheten av KarlskronaDet finns väldigt många olika fina platser runt omkring i Sverige, vårt avlånga land. Att besöka alla platser i världen är svårt, men om man väljer att semestra genom att campa så kan man åka från campingplats till campingplats och kolla på många olika saker, vilket ju är både trevligt och omväxlande. Campingplatser är ofta rätt enkla boenden. Men å andra sidan så får man ju en ganska billig semester, vilket kan göra att man får mer pengar över till att lyxa till det lite mer på andra ställen utmed Sverige. Man kan till exempel äta lite godare mat på någon fin restaurang eller lägga pengarna på flera nöjen när man betalar mindre pengar för själva boendet.

En plats som är fin och som man inte bör missa i Sverige är Skönstaviks camping som är ett ställe där man kan campa som passar bäst för familjer. Detta campingställe ligger precis i närheten av Karlskrona och det handlar om en camping som håller en mycket hög standard och är trevlig för alla, både stora och små. Man bor i ett relativt lugnt campingområde som har gott om skön och grönskande omgivning, vilket är härligt och skänker en ro till alla stressade storstadsbor.

Man bor inte alls långt från Karlskronas mest centrala delar. Här finns förutom stugor även villavagnar och ett koncept med naturnära hotellrum som är mycket fint.

En av de allra bästa sakerna med just Skönstavik är möjligheten att ge sig ut på böljan den blå genom att hyra en båt, vilket ju är väldigt skojigt och något som kanske inte så många andra campingplatser kan erbjuda. Väldigt viktigt dock är något som inte nog kan understrykas, nämligen att ta det försiktigt till sjöss och ta på en flytväst också.

Det går även att koppla av efter en lång dag på Skönstaviks restaurang och pizzeria . Det går förutom båtar att hyra cyklar och kanoter. Inne i Karlskrona bör man inte missa det ståtliga marinmuséet!