Campa i mysiga Tylösand

Sverige är kanske inte det mest somriga sommarlandet i världen men det finns ett och annat ställe i Sverige där man får en riktigt god och stark sommarkänsla trots allt, även med vår korta sommar. Fast just i år, år 2018, så har ju sommaren varit både ovanligt varm och het. Ett klassiskt svenskt sommarställe där man kan turista om man vill är Tylösand som ligger västerut i Halland. En mycket känd badort och småstad som ligger i en del av Sverige där vädret ofta är varmt och behagligt, och med fina stränder. I Tylösand finns fina hotell men det går även alldeles utmärkt att campa där. Man har även Halmstad nära inpå knuten också.

Tylösands sandstrand är berömd, och kanske var det en viss Per Gessle som gjorde den berömd. Förutom att bada i Image result for badbyxornya badbyxor kan man även fiska eller testa på att spela så kallad äventyrsgolf där, vilket är en slags variant av minigolf. Om man är duktig och modig så går det även att testa på vindsurfing där, vilket kan vara spännande men också väldigt svårt, särskilt till en början.

Om man gillar att spela golf så kan man bo på campingplatsen som heter Camping Tylösand men sedan åka iväg till någon av de många golfbanor som finns på inte särskilt långt avstånd för att spela lite golf. Det finns många golfbanor i trakten, kanske rent utav för många. Cirka tio stycken. Om man hellre testa på att roa sig på ett nöjesfält så finns något som kallas för Halmstad Äventyrsland. Det rör sig inte om något stort nöjesfält, men tillräckligt många attraktioner finns kanske där för att man ska vilja testa på hur det kan vara där. Om man är beredd att åka lite längre över en dag kan man ta bilen från campingplatsen till Göteborg och Liseberg men det blir ju en bit.